Hypotheekadviseurs

Over Hypotheekadviseurs

Banken maken voor hun rol als hypotheeknemer veel reclame. Vaak denken mensen dan ook dat ze voor een hypotheek naar een bank moeten stappen. Dat kan inderdaad. Maar ja, dan heeft u de keuze van precies één hypotheeknemer. Nu hebben banken vaak meerdere hypotheekproducten, maar hierin zijn de voorwaarden meestal dezelfde.

De adviseurs van Bas Perik Consult zijn onafhankelijk van welke hypotheeknemer dan ook. Bas Perik Consult kent alle hypotheeknemers en hun producten. En dat is zeer belangrijk, want elke persoonlijke situatie is niet zomaar geschikt voor elk hypotheekproduct. Natuurlijk brengen wij ook kosten in rekening voor het ‘sluiten’ van een hypotheek, maar in bijna alle gevallen bespaart u daarmee wel een hoop geld en problemen in de toekomst. Bovendien zijn de kosten voor de hypotheekadviseur aftrekbaar van de loonbelasting.

Onze adviseur gaat uit van uw situatie en zoekt daarbij een passende hypotheek of onderhandeld met een hypotheeknemer. Banken werken meestal andersom; ze bieden een kant en klaar product waarop uw uw situatie moet aanpassen.

De “Doe het zelftest” die u op de deze website kunt doen, doet het voorwerk voor een eerste gesprek met de onze hypotheekadviseur. Het geeft u een aantal antwoorden op vragen die onze adviseur u in het eerste gesprek zou stellen. U kunt het adviesrapport van de ‘doe het zelftest‘ gebruiken voor uw zoektocht naar een goede hypotheek, maar u kunt het rapport ook gebruiken als ‘vragenbaak’ bij het eerste gesprek met onze adviseur. Wanneer u gebruik maakt van een hypotheekadviseur van Bas Perik Consult, heeft deze uw rapport al gelezen en kan hij een passend advies voorbereiden.